Salgsbetingelser

We are an online store for B2P and B2B customers. Welcome to Memo of Norway!

Memo of Norway AS
Mjønerudvegen 38
1923 SØRUM

Organization number: NO 923 803 084

Our online store:
https://memoofnorway.com.

You can buy our products directly from us in our online store or visit one of our retailers.

Epost: post@memoofnorway.com

Kommentarer
Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

Informasjonskapsler
Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør. For brukere som registrerer seg på dette nettstedet, lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Hvor vi sender opplysninger om deg.
Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Kjøpsbetingelser

Hos memoofnorway.com er alle priser i norske kroner inkludert merverdiavgift, men ekslusiv frakt. Fraktprisen blir lagt til ved bestilling. Vi bruker Bring og posten. Det er 18 års aldersgrense for handel av produkter på postordre i Norge.

RETUR
I følge “Lov om opplysningsplikt og angrerett m.v. ved fjernsalg og salg utenfor fast utsalgssted” (angrerettloven) har du 14 dagers angrerett ved handel på internett. Enhver tilbyder av varer på nettet skal opplyse kunden om angreretten og du skal motta et utfyllt angrerettskjema fastsatt av Barne- og likestillingsdepartementet. Dette skjemaet kan du finne her: Angrerettskjema. Dersom du ikke har mottatt angrerettskjema enten i ordrebekreftelsen eller ved levering av produktene, utvides denne fristen til tre måneder. Ved bruk av angreretten er det tilstrekkelig at returen er postlagt innen utløp av returfristen. Du kan returnere det du har handlet hos oss uten å oppgi noen grunn. Det er en forutsetning at varen ikke er brukt og at den returneres i original emballasje, slik at varen fremstår som da den ble mottatt. Dersom du ønsker å returnere en vare til oss må du selv betale returkostnaden, og du må legge ved angreskjemaet. Du må ha fylt ut av forbrukeren. Varene sendes med Posten til: Memo of Norway Mjønerudvegen 38, 1923 Sørum. Etter www.memoofnorway.com har mottatt returen plikter vi å tilbakebetale det du har betalt innen 14 dager. Det er derfor viktig at du fyller ut e-postadresse i angreskjemaet slik at vi kan komme i kontakt med deg for å innhente kontonummer for tilbakebetaling. Har varen blitt skadet under transport må du ta vare på emballasje og produktene, og levere dette hos Posten Norge AS. Du vil da få et skadeskjema som skal fylles ut. For nærmere informasjon rundt dette, kan du ta kontakt med Postens kundeservice på: kunderservice@posten.no eller telefon 810 00 710. Gjelder returen mangler ved varen er dette å regne som reklamasjon. Les mer i avsnittet om reklamasjon under.

REKLAMASJON
I følge “Lov om forbrukerkjøp” (Kjøpsloven) har du som forbruker 2 års reklamasjonsrett. Dersom tingen eller deler av den ved vanlig bruk er ment å vare vesentlig lengre, er fristen for å reklamere 5 år. Dette betyr at du enten kan få varen reparert, byttet, pengene tilbake eller avslag i pris, avhengig av den konkrete situasjonen. Det er betinget at reklamasjonen er berettiget og at mangelen ikke har oppstått som følge av feilaktig bruk av varen. Dersom produktene har feil eller mangler kan du etter omstendighetene kreve retting av feilen, omlevering, prisavslag, erstatning eller at kjøpet heves. Feilen må foreligge når du får produktene i din besittelse. Feil du oppdager innen seks måneder etter at du fikk produktene, skal imidlertid normalt regnes som feil som har oppstått før du fikk produktene. Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter du oppdaget eller burde ha oppdaget den, gi Memo of Norway melding om at du påberober deg mangelen (reklamasjonen). Reklamerer du innen 2 måneder anses reklamasjonen alltid for å være rettidig. Vi vil skriftlig bekrefte mottak av alle reklamasjoner. Vi vil også skriftlig bekrefte mottak av varer som sendes tilbake til oss for inspeksjon eller feilretting. Ønsker du å reklamere på en vare, ta kontakt med oss via e-post før du sender reklamasjonen. E-post adresse: post@memoofnorway.com eller med brevpost til Memo of Norway, Mjønerudvegen 38, 1923 Sørum.

ORDREBEKREFTELSE/FAKTURA
Din bestilling bekreftes dels via elektronisk faktura, som du mottar på en e-post umiddelbart etter du har godkjent ditt kjøp, dels via faktura på skjermen som du kan printe ut. På din faktura vil følgende opplysninger være tilstede: beskrivelse av dine varer, samlet pris for dine varer (inkl. porto og mva), betalers adresse, sendingsadresse, betalingsmetode og leveringsmåte. Vi tar høyde for trykkfeil.

LEVERING
www.memoofnorway.com  benytter Posten Norge AS som fraktfirma. Fraktkostnaden kommer i tillegg til prisen på varen du har kjøpt og regnes ut ved hjelp av fraktkalkulator fra Bring i kassen. Vi sender påfølgende dag etter betaling. Leveringstid med posten og bring er normalt 2-4 virkedager i Norge.

BETALINGSVILKÅR
Du kan betale dine varer med Visa og Mastercard. Det er også mulig å forhåndsbetale via vipps. Vi tilbyr også Klarna som betalingsmetode. Når betalingen er registrert hos oss blir bestillingen effektuert. Dersom kjøperen bruker kredittkort eller debetkort ved betaling, kan selgeren reservere kjøpesummen på kortet ved bestilling. Kortet blir belastet samme dag som varen sendes.

KLARNA

Vi samarbeider med Klarna for å tilby deg fleksible og enkle betalingsmåter, slik at du kan handle det du vil ha, når du vil ha det.
Det er trygt, enkelt og smoooth.

Velg Klarna i kassen for å kjøpe nå og betale senere. Da kan du motta varene før du betaler for dem. Du kan også velge å dele opp betalingen over tid – eller du kan betale alt med én gang. Det er enkelt, raskt og trygt – og du er alltid dekket av Klarnas Kjøperbeskyttelse.

Hvordan betale med Klarna.
  1.  Når du har valgt produktene du vil ha, velg Klarna i kassen.
  2.  Legg inn standard informasjon, så får du umiddelbart beskjed om du er godkjent.
  3.  Klarna sender deg faktura i Klarna-appen og på e-post.
  4. Fullfør alle fremtidige kjøp med Klarna med bare ett klikk.

Det er du som shopper, så du velger hvordan du vil betale.

Kjøp nå. Betal senere.
Kjøp det du ønsker deg i dag. Betal først etter at du har mottatt varene og bestemt deg for å beholde dem. Din 14 dagers betalingsperiode starter når produktet sendes. Klarna-appen gir deg full oversikt over betalinger og gjør det enkelt å returnere varer. Fakturavilkårene finner du her

Betal nå.
Betal nå. Velg Betal nå dersom du ønsker at vi skal trekke penger fra betalingskortet ditt eller direkte fra din bankkonto med én gang. Dersom du velger Klarna Betal nå så er du også dekket av Klarnas Kjøperbeskyttelse, og kjøpet ditt lagres i Klarna-appen, slik at du får full oversikt over alle dine kjøp.

Del opp.
Del opp kjøpet ditt i håndterbare avdrag, enten med et gitt antall måneder for nedbetaling, eller Klarna Konto, der kan samle kjøp fra ulike butikker til én månedsfaktura. Du legger inn en enkel kredittsøknaden, og får svar umiddelbart om du er godkjent og kan fullføre bestillingen. Du vil bli informert om en årlig rente før du fullfører transaksjonen. Når du har blitt godkjent og kjøpet er gjennomført administrerer du betalinger i Klarna-appen. Du får også påminnelser når det er på tide å betale. Mer informasjon om Klarna Konto, samt alminnelige fakturavilkår og standardiserte europeiske opplysninger om forbrukerkreditt finner du her.

Shopping blir smoooth med Klarna-appen.

Klarna-appen gir deg full kontroll. Du kan betale med ett klikk, se dine kjøp og velge hvordan du vil betale selv etter at kjøpet ditt er gjennomført. Appen sender deg også påminnelser når det er på tide å betale et kjøp – og hvis det er noe du lurer på kan du kontakte kundeservice i appen 24/7.

Sikker betaling.
Klarna bruker de nyeste sikkerhetsmekanismene for å beskytte informasjonen din og forhindre uautoriserte kjøp. Klarnas Kjøperbeskyttelse fratar deg alt ansvar i forbindelse med svindel. Les brukervilkårene her.

Personvernerklæring.
For å kunne tilby deg å bruke Klarnas betalingsmetoder, er vi nødt til å dele visse opplysninger om deg med Klarna. Dette skjer bare dersom du velger Klarna som betalingsmetode. Klarna bruker opplysningene til å bedømme om du kvalifiserer til å bruke betalingsmetodene deres. Opplysningene som brukes er navn, adresse, e- postadresse, telefonnummer, betalingshistorikk samt bestillingsinformasjon slik som betalingsmetode, frakttype, bestillingsdetaljer og lignende. Bruken av slike opplysninger reguleres i samsvar med gjeldende personvernlovgivning og Klarnas personvernerklæring.

Vanlig stilte spørsmål.
For full oversikt over alle spørsmål, se Klarna sin FAQ side.

Om Klarna.
Klarna er et av Europas raskest voksende selskaper og en ledende leverandør av betalingsløsninger. Klarna sin visjon er å gjøre alle betalinger “smoooth”, ved å tilføre verdi til både kunder og forhandlere, med unike betalingsmetoder og en suveren kundeopplevelse.Med mer enn 2500 medarbeidere i hele 17 markeder, er Klarna løsningen for over 80 millioner kunder og 190 000 bedrifter. Klarna tilbyr kortbetaling, faktura og delbetaling, og gir dermed kundene mulighet til å selv bestemme når og hvordan de ønsker å betale.https://www.klarna.com/no/

PERSONSVERNERKLÆRING

Du som er mottaker eller giver av informasjon til/fra www.memoofnorway.com er sikret full kontroll over de opplysninger du gir om deg selv. Vi behandler alle persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Ingen opplysninger om deg vil bli solgt/kopiert eller på annen måte videreformidlet til tredje part. Du vil ikke motta informasjon som virker krenkende eller som strider mot Norsk lov. Vi oppbevarer ikke og har ikke tilgang til dine kreditkortopplysninger og kontonummer

GARANTI
Våre garantier innebærer ingen begrensninger i reklamasjonsfristen for varer etter forbrukerkjøpsloven. Reklamasjonsfristen er to år etter at du overtok varen, eller fem år dersom varen er ment å vare vesentlig mer enn to år.

ANGRERETT
Med mindre avtalen er unntatt fra angrerett, kan kjøperen angre kjøpet av varen i henhold til angrerettloven. Kjøperen må gi selger melding om bruk av angreretten innen 14 dager fra fristen begynner å løpe. I fristen inkluderes alle kalenderdager. Dersom fristen ender på en lørdag, helligdag eller høytidsdag forlenges fristen til nærmeste virkedag. Angrefristen anses overholdt dersom melding er sendt før utløpet av fristen. Kjøper har bevisbyrden for at angreretten er blitt gjort gjeldende, og meldingen bør derfor skje skriftlig (angrerettskjema, e-post eller brev).Angrefristen begynner å løpe:

  • Ved kjøp av enkeltstående varer vil angrefristen løpe fra dagen etter varen(e) er mottatt.
  • Selges et abonnement, eller innebærer avtalen regelmessig levering av identiske varer, løper fristen fra dagen etter første forsendelse er mottatt.
  • Består kjøpet av flere leveranser, vil angrefristen løpe fra dagen etter siste leveranse er mottatt.

Angrefristen utvides til 12 måneder etter utløpet av den opprinnelige fristen dersom selger ikke før avtaleinngåelsen opplyser om at det foreligger angrerett og standardisert angreskjema. Tilsvarende gjelder ved manglende opplysning om vilkår, tidsfrister og fremgangsmåte for å benytte angreretten. Sørger den næringsdrivende for å gi opplysningene i løpet av disse 12 månedene, utløper angrefristen likevel 14 dager etter den dagen kjøperen mottok opplysningene.Ved bruk av angreretten må varen leveres tilbake til selgeren uten unødig opphold og senest 14 dager fra melding om bruk av angreretten er gitt. Kjøper dekker de direkte kostnadene ved å returnere varen, med mindre annet er avtalt eller selger har unnlatt å opplyse om at kjøper skal dekke returkostnadene. Selgeren kan ikke fastsette gebyr for kjøperens bruk av angreretten.Kjøper kan prøve eller teste varen på en forsvarlig måte for å fastslå varens art, egenskaper og funksjon, uten at angreretten faller bort. Dersom prøving eller test av varen går utover hva som er forsvarlig og nødvendig, kan kjøperen bli ansvarlig for eventuell redusert verdi på varen.Selgeren er forpliktet til å tilbakebetale kjøpesummen til kjøperen uten unødig opphold, og senest 14 dager fra selgeren fikk melding om kjøperens beslutning om å benytte angreretten. Selger har rett til å holde tilbake betalingen til han har mottatt varene fra kjøperen, eller til kjøper har lagt frem dokumentasjon for at varene er sendt  tilbake.

MANGEL VED VAREN – KJØPERENS RETTIGHETER OG REKLAMASJONSFRIST
Hvis det foreligger en mangel ved varen må kjøper innen rimelig tid etter at den ble oppdaget eller burde ha blitt oppdaget, gi selger melding om at han eller hun vil påberope seg mangelen. Kjøper har alltid reklamert tidsnok dersom det skjer innen 2 mnd. fra mangelen ble oppdaget eller burde blitt oppdaget. Reklamasjon kan skje senest to år etter at kjøper overtok varen. Dersom varen eller deler av den er ment å vare vesentlig lenger enn to år, er reklamasjonsfristen fem år. Dersom varen har en mangel og dette ikke skyldes kjøperen eller forhold på kjøperens side, kan kjøperen i henhold til reglene i forbrukerkjøpsloven kapittel 6 etter omstendighetene holde kjøpesummen tilbake, velge mellom retting og omlevering, kreve prisavslag, kreve avtalen hevet og/eller kreve erstatning  fra selgeren.Reklamasjon til selgeren bør skje skriftlig.

RETTING ELLER OMLEVERING
Kjøperen kan velge mellom å kreve mangelen rettet eller levering av tilsvarende ting. Selger kan likevel motsette seg kjøperens krav dersom gjennomføringen av kravet er umulig eller volder selgeren urimelige kostnader. Retting eller omlevering skal foretas innen rimelig tid. Selger har i utgangspunktet ikke rett til å foreta mer enn to avhjelpsforsøk for samme mangel.

PRISAVSLAG
Kjøper kan kreve et passende prisavslag dersom varen ikke blir rettet eller omlevert. Dette innebærer at forholdet mellom nedsatt og avtalt pris svarer til forholdet mellom tingens verdi i mangelfull og kontraktsmessig stand. Dersom særlige grunner taler for det, kan prisavslaget i stedet settes lik mangelens betydning for kjøperen.

HEVING

Dersom varen ikke er rettet eller omlevert, kan kjøperen også heve kjøpet når mangelen ikke er uvesentlig.

KONFLIKTLØSNING
Klager rettes til selger innen rimelig tid, jf. punkt 9 og 10. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet er tilgjengelig  på  telefon 23  400  500  eller www.forbrukerradet.no.Europa-Kommisjonens klageportal kan også brukes hvis du ønsker å inngi en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruker bosatt i et annet EU-land. Klagen inngis her: http://ec.europa.eu/odr.Perwww  

Handlekurv
Skroll til toppen