spørsmål & svar

De vanligste spørsmålene og svarene - SE SALGSBETINGELSER FOR MER INFO.

Ordre pakkes og sendes til Posten innen 3 dager. Posten har leveringstid på 2-3 dager beregnes, avhengig av strekning. De fleste pakkene blir sendt med posten innen 24-48 timer. Unntak vil være forhåndsbestilling, leveringstiden vil da være spesifisert ved bestilling.

Due to high shipping costs, we do not ship to other countrys than Norway. If you still would like to buy our products, we can check your shipping options. Contact us at post@memoofnorway.com with your shipping information and we’ll see what we can do for you 🙂

Vi vil at du skal være 100 % fornøyd med produktene våre og vil gjerne høre fra deg. 

Du har rett til å angre ditt kjøp innen 14 dager uten grunn og få pengene tilbake.

Returen kan ta inntil 20 virkedager før den kommer tilbake til oss. Pengene blir refundert så fort vi mottar varen. Kunden betaler selv for retur.

Gjelder returen mangler ved varen er dette å regne som reklamasjon. Se neste punkt.

RETURSKJEMA HER

I følge “Lov om forbrukerkjøp” (Kjøpsloven) har du som forbruker 2 års reklamasjonsrett. Dette betyr at du enten kan få varen reparert, byttet, pengene tilbake eller avslag i pris, avhengig av den konkrete situasjonen. Det er betinget at reklamasjonen er berettiget og at mangelen ikke har oppstått som følge av feilaktig bruk av varen. Alle varer som reklameres på skal sendes tilbake til oss.

Ønsker du å reklamere på en vare, ta kontakt med oss via e-post før du sender reklamasjonen. E-post adresse: post@memoofnorway.com

I våre pakker finner du ikke unødvendige papirer som pakkseddel o.l. Alle som bestiller hos oss mottar bekreftelse på mail med info om retur & reklamasjon. 

All emballasje og alle våre produkter er produsert med miljøvennlige materialer!

Vi streber alltid etter å produsere notatbøker med det beste papiret og de flotteste omslagene av den beste og mest miljøvennlige kvaliteten.

Med mange års erfaring fra trykkeribransjen har trykk og papir kvaliteter blitt en stor hobby og interesse. Gjennom bransjen stiftet jeg flere bekjentskaper utenfor landegrensene som er spesialister på produksjoner vi ikke er best på i Norge.

Etter mange vareprøver fra inn og utland falt valget på å produsere bøkene i Hong Kong. Helt enkelt fordi de er best i verden på produksjon av notatbøker i vår kategori.

Fabrikken jeg bruker i dag har jeg samarbeidet med siden 2017 og er godt kjent for sine miljøvennlige produksjoner og har gode lønns- og arbeidsvilkår for sine ansatte:

  • SGS sertifisert – Godkjente juridiske reguleringer (CFR).
  • ISo14001 – Sertifisering for reduksjon av belasning for miljøet.
  • ISO9001 – Sertifisering internasjonalt for kvalitet i ledelse og systemer.

Papir er ikke bare papir – Alle våre notatbøker har premium 120 grams matt offset papir. Det betyr at penn eller tusj vil ikke “blø gjennom” papiret, så lenge du ikke bruker alkoholbaserte tusjer – (sprittusj) disse blør gjennom det meste! Derfor er våre notatbøker like godt egent til å tegne, male og skrive i 🙂

PU covere – Alle våre covere er laget i vegansk PU materiale. Dette er en skinn imitasjon med høy slitestyrke.

Vi er alltid på utkikk etter samarbeid med deg som liker våre produkter. Send oss gjerne en melding her.
Søk SAMARBEID her!

Handlekurv