Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://memoofnorway.com
post@memoofnorway.com

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

Kontaktskjemaer

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Kjøpsbetingelser

Hos memoofnorway.com er alle priser i norske kroner inkludert merverdiavgift, men ekslusiv frakt. Fraktprisen blir lagt til ved bestilling.  Gratis frakt for ordre over kr 1000. Ellers gjelder fastpris på frakt på kr 49,- Vi sender varer til hele verden.

Det er 18 års aldersgrense for handel av produkter på postordre i Norge.

1. RETUR

I følge “Lov om opplysningsplikt og angrerett m.v. ved fjernsalg og salg utenfor fast utsalgssted” (angrerettloven) har du 14 dagers angrerett ved handel på internett. Enhver tilbyder av varer på nettet skal opplyse kunden om angreretten og du skal motta et utfyllt angrerettskjema fastsatt av Barne- og likestillingsdepartementet. Dette skjemaet kan du finne her:

Angrerettskjema

Dersom du ikke har mottatt angrerettskjema enten i ordrebekreftelsen eller ved levering av produktene, utvides denne fristen til tre måneder. Ved bruk av angreretten er det tilstrekkelig at returen er postlagt innen utløp av returfristen. Du kan returnere det du har handlet hos oss uten å oppgi noen grunn. Det er en forutsetning at varen ikke er brukt og at den returneres i original emballasje, slik at varen fremstår som da den ble mottatt. Dersom du ønsker å returnere en vare til oss må du selv betale returkostnaden, og du må legge ved angreskjemaet. Du må ha fylt ut av forbrukeren. Varene sendes med Posten til: Memo of Norway Mjønerudvegen 38, 1923 Sørum.

Etter www.memoofnorway.com har mottatt returen plikter vi å tilbakebetale det du har betalt innen 14 dager.
Det er derfor viktig at du fyller ut e-postadresse i angreskjemaet slik at vi kan komme i kontakt med deg for å innhente kontonummer for tilbakebetaling. Har varen blitt skadet under transport må du ta vare på emballasje og produktene, og levere dette hos Posten Norge AS. Du vil da få et skadeskjema som skal fylles ut.
For nærmere informasjon rundt dette, kan du ta kontakt med Postens kundeservice på: kunderservice@posten.no eller telefon 810 00 710 .
Gjelder returen mangler ved varen er dette å regne som reklamasjon.
Les mer i avsnittet om reklamasjon under.

2. REKLAMASJON

I følge “Lov om forbrukerkjøp” (Kjøpsloven) har du som forbruker 2 års reklamasjonsrett. Dersom tingen eller deler av den ved vanlig bruk er ment å vare vesentlig lengre, er fristen for å reklamere 5 år. Dette betyr at du enten kan få varen reparert, byttet, pengene tilbake eller avslag i pris, avhengig av den konkrete situasjonen. Det er betinget at reklamasjonen er berettiget og at mangelen ikke har oppstått som følge av feilaktig bruk av varen. Dersom produktene har feil eller mangler kan du etter omstendighetene kreve retting av feilen, omlevering, prisavslag, erstatning eller at kjøpet heves. Feilen må foreligge når du får produktene i din besittelse. Feil du oppdager innen seks måneder etter at du fikk produktene, skal imidlertid normalt regnes som feil som har oppstått før du fikk produktene. Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter du oppdaget eller burde ha oppdaget den, gi nettbutikkensnavn.no melding om at du påberober deg mangelen (reklamasjonen). Reklamerer du innen 2 måneder anses reklamasjonen alltid for å være rettidig. Vi vil skriftlig bekrefte mottak av alle reklamasjoner. Vi vil også skriftlig bekrefte mottak av varer som sendes tilbake til oss for inspeksjon eller feilretting. Ønsker du å reklamere på en vare, ta kontakt med oss via e-post før du sender reklamasjonen. E-post adresse: post@memoofnorway.com eller med brevpost til Memo of Norway, Mjønerudvegen 38, 1923 Sørum.

3. ORDREBEKREFTELSE/FAKTURA

Din bestilling bekreftes dels via elektronisk faktura, som du mottar på en e-post umiddelbart etter du har godkjent ditt kjøp, dels via faktura på skjermen som du kan printe ut. På din faktura vil følgende opplysninger være tilstede: beskrivelse av dine varer, samlet pris for dine varer (inkl. porto og mva), betalers adresse, sendingsadresse, betalingsmetode og leveringsmåte. Vi tar høyde for trykkfeil.

4. LEVERING

www.memoofnorway.com leverer varer over hele Verden. Vi benytter Posten Norge AS som fraktfirma. Fraktkostnaden kommer i tillegg til prisen på varen du har kjøpt, fastpris kr 49. Gratis frakt for ordre over kr 1000

5. BETALINGSVILKÅR

Du kan betale dine varer med Visa og Mastercard. Det er også mulig å forhåndsbetale via vipps eller Paypal. Når betalingen er registrert hos oss blir bestillingen effektuert.

6. SIKKERHET VED BETALING

Vi har valgt å bruke PayPal som betalingsløsning. Paypal benyttes på verdens største nettmarkedsplasser og er en sikker partner. Dette betyr at betalingen ikke foregår på våre nettsider og at dine kredittkortopplysninger ikke lagres hos oss. Betalingsvinduet er på engelsk og du behøver ikke være Paypal medlem for å benytte betalingsløsningen. Betalingsprosessen krypteres med opp til 256 bit kryptering og går over SSL. www.memoofnorway.com ønsker å tilby våre kunder så rimelige priser som mulig både på våre gaver, forsendelse og gebyr/avgifter og vi har derfor valgt en sikker betalingsløsning som har det mest gunstige kostnadsnivå på nåværende tidspunkt.

7. PERSONSVERNERKLÆRING

Du som er mottaker eller giver av informasjon til/fra www.memoofnorway.com er sikret full kontroll over de opplysninger du gir om deg selv. Vi behandler alle persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Ingen opplysninger om deg vil bli solgt/kopiert eller på annen måte videreformidlet til tredje part. Du vil ikke motta informasjon som virker krenkende eller som strider mot Norsk lov. Vi oppbevarer ikke og har ikke tilgang til dine kreditkortopplysninger og kontonummer

8. GARANTI

Våre garantier innebærer ingen begrensninger i reklamasjonsfristen for varer etter forbrukerkjøpsloven. Reklamasjonsfristen er to år etter at du overtok varen, eller fem år dersom varen er ment å vare vesentlig mer enn to år.