START

Memo of Norway ble til våren 2018. Det hele startet med en hektisk hverdag fylt med mange gjøremål og planer. Livet gir deg mange roller som krever din tid. Om du studerer, arbeider, har et familieliv eller andre forpliktelser.

FRA KAOS

Viktige notater blir gjort i notatblokker, post-it lapper, mail eller sms. Alt i et herlig kaos man sjeldent finner tilbake til når en trenger det.

IDÈ

Helt enkelt forklart; alle bøkene fra Memo of Norway har hvert sitt tema. Finn de bøkene med det tema som passer deg og din planlegging. Bruk boken som en notatbok og planlegger.

TIL ORDEN

De valgte temaene på bøkene representerer nyttige hovedkategorier som du får bruk for å bla opp om og om igjen. For eksempel høytider, bursdager og oppskrifter. Vi vil stadig fylle på med nye temabøker.

HVORFOR VELGE MEMO

Bøkene fra Memo of Norway er for deg som vil ha det "lille ekstra" - robust laminert hardcover, bokmerke og ark av 100g, 120g og 160g kvalitetspapir. Bøkene er også pene pyntegjenstander i ditt interiør. Spesialtilpasset lekker kassett for oppbevaring eller som gaveeske kan kjøpes i butikken.

NESTE KOLLEKSJON

Vi er hele tiden på leit etter nye temaer til våre bøker. Er det et tema du savner, send oss gjerne en mail: post@memoofnorway.com. Vi er allerede i gang med bøkene for 2020 hvor det vil bli mange spennende bøker.